mount_osxfuse : input/output error

To resolve the "mount_osxfuse: input/output error" issue in ActionScript, you can try the following steps:

  1. Make sure you have installed the latest version of OSXFUSE. You can download it from the official website.

  2. Check if the OSXFUSE kernel extension is loaded. Open Terminal and run the following command: kextstat | grep osxfuse If you don't see any output, it means the kernel extension is not loaded. You can try loading it manually using the following command: sudo kextload /Library/Filesystems/osxfuse.fs/Contents/Extensions/10.15/osxfuse.kext Replace the path with the appropriate version of OSXFUSE you have installed.

  3. If the above steps don't work, you can try reinstalling OSXFUSE. First, uninstall the existing version by running the following command in Terminal: sudo /Library/Filesystems/osxfuse.fs/Contents/Resources/uninstall-macfuse-core.sh Then, reinstall OSXFUSE using the installer package you downloaded.

  4. If none of the above steps resolve the issue, you can try checking the system logs for more information about the error. Open Console.app and look for any relevant error messages related to OSXFUSE or the mount operation.

Please note that these steps are general troubleshooting suggestions and may not specifically address the "mount_osxfuse: input/output error" issue in your case. It's always a good idea to consult the official documentation or seek assistance from the ActionScript community for more specific guidance.